Mei, de eerste warme lentedagen. De zon doet de wintermoeheid vergeten met een verse dosis vitamine D…
Het ideale moment om de BBQ af te stoffen en te laten proefdraaien.
Stop voor een goed stuk rood vlees bij de lokale slager of haal een dikke moot zwaardvis en overheerlijke sardientjes bij de visboer. Ga naar de markt, groentjes erbij, sla en sausjes niet vergeten!
Schort aan, een propere grill, vuurtje maken, vuurkruiden… Het enige dat rest is die juiste fles wijn vinden om dit geluk te vieren, want buiten mag het vanaf mei weer ietsje meer zijn. š
Wist je dat het roosteren van vlees of vis een licht zoete toets achterlaat en dat je dan best kiest voor wijnen met wat meer body en tannine?
Keuzestress ?... Geen probleem!
Sommes wines selecteerde voor jou drie fantastische en “grillige” wijnen speciaal voor die gelegenheid. In mei schenken wij jullie rood, wit en rosé (met ballen).
Salute!
Viña Ijalba | Maturana Blanca | 2020 | DOC Rioja
Di Sipio | Cerasuolo d'Abruzzo | 2019 | DOC Cerasuolo d'Abbruzo
Celler Masroig | Ferest Negre Organic | 2017 en 2018 | DO Montsant
Reactie plaatsen
Reacties